Winkelwagen

Retour informatie

U heeft een product of bestelling ontvangen maar u bent niet tevreden.

Het is jammer dat u om wat voor reden ook niet tevreden bent met uw aankoop. Gelukkig is er een wettelijk zicht termijn van 14 dagen vanaf de eerstvolgende dag dat de bestelling is afgeleverd. U mag binnen deze 14 dagen het artikel bekijken, beoordelen en uitproberen zoals u dat in een winkel zou doen, tenzij anders vermeld. Het is hierdoor mogelijk het artikel of bestelling te retourneren als het artikel compleet is en, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele staat en fabrieksverpakking.

Indien het product beschadigd, vuil of incompleet is geraakt door gebruik van het artikel dan bent u verantwoordelijk voor waardevermindering van het artikel en wordt een percentage van uw terugbetaling in rekening gebracht.

U heeft een defect product ontvangen

Het kan voorkomen dat u een product ontvangt dat bij ontvangst defect is. U heeft hiervoor 48 uur na ontvangst om dit aan te geven. Na deze 48 uur beschouwen wij het product als correct afgeleverd en kan geen aanspraak op defect of beschadigd ontvangen gemaakt worden. U kunt het product uiteraard nog wel retour sturen, wij zullen dan per geval het geretourneerd product beoordelen en de eventuele beschadigingen aan u melden en de kosten van de beschadigingen/reparatie in rekening brengen.

Uitsluitsel van het herroepingsrecht

Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument; die duidelijk persoonlijk van aard zijn; die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden; die snel kunnen bederven of verouderen; waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiƫle markt waarop de ondernemer geen invloed heeft; losse kranten en tijdschriften; audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Termijn herroepingsrecht

U dient binnen het zichttermijn van 14 dagen na ontvangst aan te geven dat u uw bestelling wilt retourneren. Na de melding heeft u nog 14 dagen de tijd om de order daadwerkelijk te retourneren. De verzendkosten voor het retourneren van de bestelling zijn voor uw rekening. Wij zullen het volledige aankoopbedrag (inclusief de eventuele verzendkosten op de verzending van ons naar u) zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug betalen. Dit wordt via hetzelfde betaalmiddel (voor zover technisch mogelijk) als waar oorspronkelijk de aankoop mee is gedaan. Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Melden van de retouraanvraag Uw retouraanvraag kunt u eenvoudig aan ons melden door contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan per e-mail: [email protected] U krijgt een email terug met een retournummer. Als u uw factuur uitprint kunt u dit retournummer op de factuur noteren. Deze factuur stopt u in de doos met het product en kunt u zenden naar onderstaand adres:

Prikkabelpaleis
Postbus 25
4690AA Tholen

We ontvangen graag het track & tracenummer van uw retourzending via e-mail: [email protected] Zonder track & trace code wordt uw retourpakket trager verwerkt door het magazijn en bent u verantwoordelijk als het pakket niet vindbaar is, het is daarom handig om het bonnetje met track & trace code goed te bewaren tot de retour bij ons is ontvangen. Om het retourproces snel te laten verlopen is het makkelijk als u op de factuur ook aangeeft om welke producten het gaat. De producten die niet worden teruggestuurd mogen doorgestreept worden.