Winkelwagen

Prikkabels met LED lampen

Feestverlichting nodig voor uw feestje of het aankleden van uw tuin? Een prikkabel met lampen is een absolute sfeermaker.

Prikkabel voor buiten aanschaffen

Buitenverlichting moet aan bepaalde voorwaarden voldoen en daarom is het verstandig dat u investeert in kwaliteit om teleurstellingen te voorkomen. Waar u op moet letten als u een prikkabel voor buiten wilt aanschaffen? Een aantal belangrijke punten: Buitenverlichting van hoge kwaliteit voldoet aan een aantal voorwaarden. Op de eerste plaats dient de verlichting waterdicht te zijn, zodat deze niet kapot gaat wanneer er vocht bijkomt. Daarnaast is het aan te raden voor LED verlichting te kiezen, omdat deze energiezuinig is en geen warmte afgeeft. Komt de verlichting in aanraking met bijvoorbeeld een partytent, tafelkleed of een van uw gasten, dan ontstaan er geen brandgaten/brandwonden; een veilige gedachte.

Wat is een prikkabel?

Een prikkabel is een stevig lichtsnoer waar speciale E27 fittingen op gemonteerd zijn. Deze lichtsnoeren danken hun naam aan de fittingen die met een bepaalde afstand op de kabel zijn geprikt en vastgezet. De fittingen zijn allen eenvoudig te verplaatsen en indien nodig te vervangen.

Bekijken als Rooster Lijst

16 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

16 Items

Aflopend sorteren
per pagina