Winkelwagen

Gekleurde LED Lampen

Bent u op zoek naar gekleurde LED lampen? Bij Prikkabelpaleis.nl vindt u een uitgebreid assortiment LED verlichting van hoogwaardige kwaliteit.

LED lampen VS gloeilamp

Wilt u nieuwe lampen aanschaffen en vraagt u zich af wat het verschil is tussen een gloeilamp en een LED lamp? LED lampen brengen vele voordelen met zich mee.
LED lampen worden ieder jaar steeds populairder en dat is gezien de voordelen die ze met zich meebrengen niet gek. Ten opzichte van de traditionele gloeilamp is de LED lamp namelijk vele malen zuiniger, waardoor deze langer meegaat en goed is voor zowel uw portemonnee als het milieu. Daarnaast is een LED lamp slagvast en daarom ideaal voor de verhuur.

Gekleurde LED lampen

Een ander voordeel van LED lampen is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Onze gekleurde LED lampen bevatten een plastic bol, welke ervoor zorgen dat het gekleurde licht mooi egaal van kleur is. De lampen geven bovendien geen warmte af en zijn dankzij de kap gemaakt van polycarbonaat, vrijwel onbreekbaar. Om deze reden zijn de lampjes uitermate geschikt om in prikkabels te gebruiken. Tijd voor een feestje? Met onze gekleurde LED lampen is de feestverlichting goed geregeld.

 

Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

Aflopend sorteren
per pagina